728 x 90

Meme Stoica și Basarab Panduru distrug naționala lui Edi Iordănescu, după Elveția

Meme Stoica și Basarab Panduru distrug naționala lui Edi Iordănescu, după Elveția

Meme Stoica și Basarab Panduru au distrus naționala lui Edi Iordănescu la finalul meciului Elveția – România, scor 2-2, în preliminariile pentru EURO 2024. Meme Stoica și Basarab Panduru distrug naționala lui Edi Iordănescu, după Elveția – România 2-2 Echipa națională a României a remizat la Lucerna cu Elveția, scor 2-2, în etapa a 4-a


Meme Stoica și Basarab Panduru au distrus naționala lui Edi Iordănescu la finalul meciului Elveția – România, scor 2-2, în preliminariile pentru EURO 2024.

Meme Stoica și Basarab Panduru distrug naționala lui Edi Iordănescu, după Elveția – România 2-2

Echipa națională a României a remizat la Lucerna cu Elveția, scor 2-2, în etapa a 4-a din Grupa I din preliminariile pentru EURO 2024, însă evoluția „tricolorilor” nu a fost pe placul tuturor.

La finalul meciului Elveția – România, scor 2-2, Meme Stoica și Basarab Panduru au desființat naționala lui Edi Iordănescu pentru jocul prestat la Lucerna pe care îl cataloghează drept unul dezastruos.

„Rezultatul este excelent, dar este cea mai mare minciună a fotbalului din toate timpurile. Trebuia să pierdem 7-0. Ne-am trezit în situaţia asta, să facem 2-2 şi Kosovo să piardă cu 1-2 în Belarus. Dacă vorbim de ultimele minute, înseamna că ne păcălim… Nu…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos