728 x 90

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea a petrecut cu Alina Vidican

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea a petrecut cu Alina Vidican

Melissa și Angelo, gemenii pe care Cristi Borcea îi are cu prima soție, Mihaela, au împlinit 20 de ani. Anul acesta, tânăra a decis să plece în America, acolo unde și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Alina Vidican, femeia care i-a despărțit părinții. În materialul următor puteți vedea imagini de senzație cu Melissa Borcea

Melissa și Angelo, gemenii pe care Cristi Borcea îi are cu prima soție, Mihaela, au împlinit 20 de ani. Anul acesta, tânăra a decis să plece în America, acolo unde și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Alina Vidican, femeia care i-a despărțit părinții. În materialul următor puteți vedea imagini de senzație cu Melissa Borcea și Alina Vidican!

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea și-a petrecut ziua de naștere cu femeia care i-a despărțit părinții

Gemenii din prima căsnicie, Melissa și Angelo, au împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani. Melissa a preferat să fie departe de familia ei în acest an și a ales să-și sărbătorească aniversarea în America, împreună cu Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, care este stabilită în Statele Unite ale Americii cu copiii săi. În plus, de la petrecere nu putea lipsi nici actualul soț al Alinei Vidican, Claude Senhoreti, un millionar brazilian.

Pe rețelele de…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos