728 x 90

Dumitru Dragomir, discurs devastator după Elveția

Dumitru Dragomir, discurs devastator după Elveția

Dumitru Dragomir este de părere că România, dacă va continua să evolueze ca în meciul cu Elveția, o să fie ciuca bătăilor la scoruri astronomice la Campionatul European din 2024. Dragomir i-a evidențiat doar pe Moldovan, Moruțan și Mihăilă! Dumitru Dragomir a spus pentru ProSport că România rămâne, după meciul cu Elveția, 2-2, doar cu


Dumitru Dragomir este de părere că România, dacă va continua să evolueze ca în meciul cu Elveția, o să fie ciuca bătăilor la scoruri astronomice la Campionatul European din 2024.

Dragomir i-a evidențiat doar pe Moldovan, Moruțan și Mihăilă!

Dumitru Dragomir a spus pentru ProSport că România rămâne, după meciul cu Elveția, 2-2, doar cu punctul mare obținut în deplasare cu ajutorul norocului.

Însă, fostul președinte al LPF a ținut să tragă un semnal de alarmă față de jocul pe care România l-a prestat pe terenul Elveției și a avertizat că dacă ne vom califica la Euro și vom juca și acolo la fel, atunci tricolorii vor fi ciuca bătăilor la scoruri astronomice.

Dragomir a mai spus că după acest meci îi poate evidenția doar pe Moldovan, Moruțan și Mihăilă și a spus că discursurile de după meci ale lui Gică Popescu, Viorel Moldovan și Cornel Dinu sunt conform realității actuale.

„Nu poți, bă,…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos