728 x 90

Cea mai tristă concluzie a serii a fost trasă de comentatori în minutul 53 al meciului Elveția

Cea mai tristă concluzie a serii a fost trasă de comentatori în minutul 53 al meciului Elveția

Cea mai tristă concluzie a serii a fost trasă de comentatori în minutul 53 al meciului Elveția – România, la scorul de 2-0. Din nefericire, nici măcar în momentul în care tabela indica scorul menționat, elevii lui Edi Iordănescu nu au schimbat tactica și au rămas în continuare în defensivă. Cea mai tristă concluzie a


Cea mai tristă concluzie a serii a fost trasă de comentatori în minutul 53 al meciului Elveția – România, la scorul de 2-0. Din nefericire, nici măcar în momentul în care tabela indica scorul menționat, elevii lui Edi Iordănescu nu au schimbat tactica și au rămas în continuare în defensivă.

Cea mai tristă concluzie a serii a fost trasă de comentatori în minutul 53 al meciului Elveția – România, la scorul de 2-0: „Este greu să vezi naționala făcând asta”

Am băgat autobuzul degeaba la Lucerna, deoarece Horațiu Moldovan a fost „executat” rapid în Elveția – România. Primul gol a venit în minutul 28, după o fază simplă la care cei cinci fundași trimiși în teren de Edi Iordănescu au fost spectatori. Zeki Amdouni a fost lăsat singur-singurel în mijlocul suprafeței de pedeapsă și, cu mult calm, a reluat în plasă.

Elveția a continuat să pună presiune pe defensiva României, iar în minutul 41…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos