728 x 90

Cathy Hummels a pozat topless

Cathy Hummels a pozat topless

Fosta soție a campionului mondial Mats Hummels, Cathy, a realizat un pictorial incendiar pentru coperta Playboy din Germania. În plus, femeia a dezvăluit ce sportiv o atrage cel mai mult după divorțul de fotbalistul de la Borussia Dortmund. Cathy, fosta soție a lui Mats Hummels, în sânii goi pe coperta Playboy! Cathy Hummels (35 ani),

Fosta soție a campionului mondial Mats Hummels, Cathy, a realizat un pictorial incendiar pentru coperta Playboy din Germania. În plus, femeia a dezvăluit ce sportiv o atrage cel mai mult după divorțul de fotbalistul de la Borussia Dortmund.

Cathy, fosta soție a lui Mats Hummels, în sânii goi pe coperta Playboy!

Cathy Hummels (35 ani), fosta parteneră de viață a lui Mats Hummels, a renunțat la inhibiții și a realizat un pictorial de excepție pentru coperta revistei Playboy. Fotografiile sunt de-a dreptul îndrăznețe, ea arătându-și sânii în toată splendoarea!

Cathy Hummels a ținut să precizeze că pictorialul pe care l-a realizat este o oportunitate pentru un nou început. Totodată, blondina a mărturisit că fotografiile nud au făcut-o să scape de rușinea pe care o avea în legătură cu corpul ei.

„Sunt în primul rând împotriva rușinii corporale și militez pentru ca oamenii să își accepte corpul și să se…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos