728 x 90

Biden afirmă că ameninţarea ca Putin să folosească arme nucleare tactice este „reală”

Biden afirmă că ameninţarea ca Putin să folosească arme nucleare tactice este „reală”

Sâmbătă, Biden a calificat drept „absolut iresponsabil” anunţul lui Putin potrivit căruia Rusia a amplasat primele sale arme nucleare tactice în Belarus. „Când am fost aici, în urmă cu aproximativ doi ani, spunând că sunt îngrijorat de secarea râului Colorado, toată lumea s-a uitat la mine ca şi cum aş fi fost nebun„, a declarat


Sâmbătă, Biden a calificat drept „absolut iresponsabil” anunţul lui Putin potrivit căruia Rusia a amplasat primele sale arme nucleare tactice în Belarus.

Când am fost aici, în urmă cu aproximativ doi ani, spunând că sunt îngrijorat de secarea râului Colorado, toată lumea s-a uitat la mine ca şi cum aş fi fost nebun„, a declarat luni Biden în faţa unui grup de donatori din California.

S-au uitat la mine ca atunci când am spus că sunt îngrijorat de faptul că Putin ar putea folosi arme nucleare tactice. Este real„, a spus Biden, potirivt Reuters.

Săptămâna trecută, preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, a declarat că ţara sa a început să primească arme nucleare tactice ruseşti, dintre care unele, a spus el, sunt de trei ori mai puternice decât bombele atomice pe care SUA le-au aruncat asupra Hiroshimei şi Nagasaki în 1945.

Este primul transfer al unor astfel de…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos