728 x 90

Andrei Burcă, eliberat după remiza din Elveția

Andrei Burcă, eliberat după remiza din Elveția

Andrei Burcă, fundașul central în vârstă de 30 de ani al lui CFR Cluj, a analizat remiza înregistrată de către naționala României în meciul cu Elveția. Andrei Burcă, eliberat după remiza din Elveția – România Meciul dintre Elveția și România s-a jucat luni seară, în cadrul rundei a patra a preliminariilor pentru EURO 2024, pe


Andrei Burcă, fundașul central în vârstă de 30 de ani al lui CFR Cluj, a analizat remiza înregistrată de către naționala României în meciul cu Elveția.

Andrei Burcă, eliberat după remiza din Elveția – România

Meciul dintre Elveția și România s-a jucat luni seară, în cadrul rundei a patra a preliminariilor pentru EURO 2024, pe Stadionul „Swissporarena” din Lucerna, și s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după golurile marcate de către Zeki Amdouni, în minutele 28, respectiv 41 și, pentru tricolori, Valentin Mihăilă, în minutele 89 și 90+2.

După această partidă, Andrei Burcă a avut cuvinte de laudă la adresa elvețienilor și a explicat că tricolorii au pus extrem de mult suflet în cadrul acestei partide și de aceea au reușit să întoarcă rezultatul.

„(n.r. Elveția) O echipă foarte bună. Mister nu i-a lăudat degeaba, a spus realitatea că sunt în top 6 în Europa, incredibil pasează. Am avut suflet….

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos