728 x 90

Adrian Cristea s-a mutat la Cluj cu noua iubită

Adrian Cristea s-a mutat la Cluj cu noua iubită

Adrian Cristea (39 de ani) a decis să facă schimbări majore în viața lui! Fostul fotbalist al celor de la Dinamo și de la Steaua s-a mutat la Cluj, pentru a fi mai aproape de actuala lui iubită, Andreea Roșca. Decizia radicală luată de Adrian Cristea după ce și-a oficializat relația cu Andreea Roșca Adrian


Adrian Cristea (39 de ani) a decis să facă schimbări majore în viața lui! Fostul fotbalist al celor de la Dinamo și de la Steaua s-a mutat la Cluj, pentru a fi mai aproape de actuala lui iubită, Andreea Roșca.

Decizia radicală luată de Adrian Cristea după ce și-a oficializat relația cu Andreea Roșca

Adrian Cristea trăiește de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Roșca, o avocată din Cluj-Napoca.Fostul fotbalist şi-a regăsit liniştea în braţele unei superbe blondine, alături de care vrea să-și întemeieze o familie. O bună perioadă de timp, Cristea a încercat să ţină ascunsă relaţia, însă a decis să se afișeze public cu cea care i-a furat inima.

Se pare că Andreea Roșca încearcă să îl facă pe fostul fotbalist bărbat de casă! Mai mult de atât, ardeleanca este în culmea fericirii, pentru că Adrian Cristea a decis să se mute la Cluj.

„E mai bine să nu fiu în lumina…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos