728 x 90

Actorul îndrăgitului serial „Friends”, Paxton Whitehead, a murit la vârsta de 85 de ani

Actorul îndrăgitului serial „Friends”, Paxton Whitehead, a murit la vârsta de 85 de ani

„Dacă am simțit ritmul și sunetul personajului – dacă am înțeles bine și, de obicei, diferența este foarte subtilă – atunci cred că totul a părut să urmeze mișcarea”, a susținut actorul. El va rămâne în memoria fanilor pentru rolul său de șef al lui Jennifer Aniston, Rachel Green, la magazinul universal Bloomingdales din Friends.

  • „Dacă am simțit ritmul și sunetul personajului – dacă am înțeles bine și, de obicei, diferența este foarte subtilă – atunci cred că totul a părut să urmeze mișcarea”, a susținut actorul.
  • El va rămâne în memoria fanilor pentru rolul său de șef al lui Jennifer Aniston, Rachel Green, la magazinul universal Bloomingdales din Friends.
  • Whitehead a făcut apariții și în emisiunile TV Frasier, Caroline in the City, Ellen, 3rd Rock from the Sun, The Drew Carey Show și Mad About You.

Starul îndrăgitului sitcom american Friends, Paxton Whitehead, a murit la vârsta de 85 de ani, scrie Far Out. Actorul englez fusese un pilon principal al Broadway-ului și a apărut în mai multe sitcom-uri din SUA în anii 1990. Paxton a murit vinerea trecută (16 iunie) într-un spital din Arlington, Virginia. Fiul său, Charles Whitehead, a confirmat vestea tristă.

Cine a fost Whitehead?

Whitehead, născută în Kent, a jucat într-o serie de producții de pe Broadway, inclusiv…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos