728 x 90

Tottenham Londra a pregătit 60 de milioane de euro pentru Sancho

Tottenham Londra a pregătit 60 de milioane de euro pentru Sancho

Noul manager al lui Tottenham Londra, Ange Postecoglou, plănuiește o lovitură de zile mari de la rivala Manchester United și vrea să îl transfere în această vară pe Jadon Sancho. Gruparea de pe Old Trafford are nevoie urgentă de fonduri pentru a finanța o campanie de transferuri extrem de ambițioasă cu care să întrerupă hegemonia


Noul manager al lui Tottenham Londra, Ange Postecoglou, plănuiește o lovitură de zile mari de la rivala Manchester United și vrea să îl transfere în această vară pe Jadon Sancho.

Gruparea de pe Old Trafford are nevoie urgentă de fonduri pentru a finanța o campanie de transferuri extrem de ambițioasă cu care să întrerupă hegemonia lui Manchester City.

Tottenham Londra vrea să cheltuie 60 de milioane de euro pentru transferul lui Jadon Sancho, de la Manchester United

Fotbalistul de 23 de ani a traversat un sezon slab sub comanda lui Erik ten Haag din cauza problemelor sale fizice și tehnicianul olandez a ales să îl trimită pentru o perioadă de timp în Țara Lalelelor, la jumătatea stagiunii recent încheiate, pentru a se recupera atât fizic, cât și mental.

Jadon Sancho nu mai este o variantă de actualitate nici la naționala Angliei, acolo unde a rămas în afara lotului lui Gareth Southgate pentru partidele cu modestele Malta…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos