728 x 90

Motivul pentru care Malcom Edjouma a lipsit de la reunirea lotului

Motivul pentru care Malcom Edjouma a lipsit de la reunirea lotului

Malcom Edjouma nu a fost prezent la reunirea lotului FCSB, iar acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care a lipsit. Mihai Stoica a dezvăluit motivul fabulos pentru care Malcom Edjouma a lipsit de la reunirea celor de la FCSB: „A plecat la dentist” Fotbaliștii FCSB-ului s-au reunit și s-au dus la Institutul Național de Medicină


Malcom Edjouma nu a fost prezent la reunirea lotului FCSB, iar acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care a lipsit.

Mihai Stoica a dezvăluit motivul fabulos pentru care Malcom Edjouma a lipsit de la reunirea celor de la FCSB: „A plecat la dentist”

Fotbaliștii FCSB-ului s-au reunit și s-au dus la Institutul Național de Medicină Sportivă pentru a efectua vizita medicală. Ștefan Târnovanu, Darius Olaru, Florinel Coman, Octavian Popescu și Alexandru Pantea au fost convocați la echipele naționale și nu au putut să se prezinte astăzi la centru.

Ionuț Panțîru a efectuat vizita medicală încă de luna trecută, iar acum a fost scutit de acest proces. În ceea ce privește noul fundaș al roș-albaștrilor, Siyabonga Ngezana nu a primit încă viza pentru a putea decola spre România.

Se știa că Malcom Edjouma este învoit, însă nu se aflase adevăratul motiv pentru care a lipsit de la examinare. Mihai Stoica, președintele…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos