728 x 90

Ilie Dumitrescu a spus ce gândeşte, în direct, la TV, despre sistemul lui Edi Iordănescu pentru meciul Elveția

Ilie Dumitrescu a spus ce gândeşte, în direct, la TV, despre sistemul lui Edi Iordănescu pentru meciul Elveția

Așa cum era de așteptat, Edi Iordănescu a apelat la un sistem foarte defensiv pentru meciul Elveția – România, în încercarea de a pleca de la Lucerna măcar cu un punct. Alegerea selecționerului a fost apreciată de Ilie Dumitrescu. În direct, la TV, fostul mare atacant al echipei naționale a spus ce gândește. Ilie Dumitrescu


Așa cum era de așteptat, Edi Iordănescu a apelat la un sistem foarte defensiv pentru meciul Elveția – România, în încercarea de a pleca de la Lucerna măcar cu un punct. Alegerea selecționerului a fost apreciată de Ilie Dumitrescu. În direct, la TV, fostul mare atacant al echipei naționale a spus ce gândește.

Ilie Dumitrescu a spus ce gândeşte, în direct, la TV, despre sistemul lui Edi Iordănescu pentru meciul Elveția – România!

Edi Iordănescu a schimbat sistemul pentru meciul Elveția – România. Dacă la Priștina, în Kosovo, a optat pentru o așezare tactică în format 4-3-3, la Lucerna, în Elveția, selecționerul României a trimis cinci fundași în echipa de start.

Așezarea aleasă de Edi Iordănescu a fost una de tip 5-4-1, cu trei fundași centrali, Burcă, Drăgușin și Nedelcearu. În față, singurul atacant este Denis Alibec.

Echipa de start a României pentru meciul cu Elveția:

  • ROMÂNIA: 12. Moldovan…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos