728 x 90

Florin Prunea sare în apărarea lui Alex Băluță

Florin Prunea sare în apărarea lui Alex Băluță

Florin Prunea, fostul mare portar al României, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre transferul lui Alexandru Băluță, mijlocașul în vârstă de 29 de ani, la FCSB. Florin Prunea sare în apărarea lui Alex Băluță și îi pune la zid pe olteni: „Nu îi face nimeni statuie că joacă la


Florin Prunea, fostul mare portar al României, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre transferul lui Alexandru Băluță, mijlocașul în vârstă de 29 de ani, la FCSB.

Florin Prunea sare în apărarea lui Alex Băluță și îi pune la zid pe olteni: „Nu îi face nimeni statuie că joacă la FCSB sau la Craiova!”

În cursul zilei de luni, Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al clubului FCSB, l-a prezentat oficial pe Alexandru Băluță în cadrul unei conferințe de presă.

Înaintea acestui eveniment, Alex Băluță a fost criticat de către olteni și numit „trădător”, pentru că a ales să semneze cu rivala Universității Craiova din Superliga.

Florin Prunea a sărit în apărarea lui Alexandru Băluță și a explicat de ce acesta nu este de fapt un „trădător” așa cum îl consideră oltenii.

„S-au iscat atâtea discuții, dar a ales și e alegerea lui, nu îi face…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos