728 x 90

„Este una dintre cele mai bune povești pe care am realizat-o”

„Este una dintre cele mai bune povești pe care am realizat-o”

Săptămâna trecută, compania a spus că se desparte de cuplu – iar acum un director executiv a atacat verbal podcastul. Alături de Spotify, cuplul a semnat și contracte cu Netflix, care a lansat anul trecut un serial documentar omonim despre ei. Prințul Harry dă în prezent în judecată editorul Daily Mirror pentru despăgubiri, susținând că

  • Săptămâna trecută, compania a spus că se desparte de cuplu – iar acum un director executiv a atacat verbal podcastul.
  • Alături de Spotify, cuplul a semnat și contracte cu Netflix, care a lansat anul trecut un serial documentar omonim despre ei.
  • Prințul Harry dă în prezent în judecată editorul Daily Mirror pentru despăgubiri, susținând că jurnaliştii au fost legaţi de metode ilegale folosite pentru a obține informații.

Un director de la Spotify a vorbit despre renunțarea contractului de 20 de milioane de dolari al lui Harry și Meghan cu serviciul de streaming, numindu-l pe cuplul regal „profitori”, scrie Sky News. Bill Simmons, care este șeful departamentului de inovare și monetizare a podcasturilor, a criticat perechea după ce a fost anunțată că au fost renunțate de Spotify pentru că nu au creat suficient conținut.

Podcastul Archetypes al lui Meghan a fost descris pe Spotify ca „un podcast în care investigăm, disecăm și subminăm etichetele pe…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos