728 x 90

Edi Iordănescu a intervenit în cazul lui George Pușcaș

Edi Iordănescu a intervenit în cazul lui George Pușcaș

Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu Elveția și a ținut să sară în apărarea lui George Pușcaș, atacantul în vârstă de 27 de ani de la Genoa. Edi Iordănescu nu s-a putut abține și a intervenit în cazul lui George Pușcaș, înainte de


Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu Elveția și a ținut să sară în apărarea lui George Pușcaș, atacantul în vârstă de 27 de ani de la Genoa.

Edi Iordănescu nu s-a putut abține și a intervenit în cazul lui George Pușcaș, înainte de Elveția – România

Meciul dintre Elveția și România se va disputa luni, 19 iunie, de la ora 21:45, în cadrul rundei a patra a preliminariilor pentru EURO 2024, pe Stadionul „Swissporarena” din Lucerna.

După remiza cu Kosovo, scor 0-0, George Pușcaș a fost unul dintre cei mai criticați tricolori. A fost titularizat de către Edi Iordănescu și a fost înlocuit în minutul 86, cu Denis Alibec.

Chiar și Mihai Stoica, președintele clubului FCSB, a avut o ieșire nervoasă la adresa lui George Pușcaș pe care a regretat-o ulterior.

Spre finalul conferinței de presă, Edi Iordănescu a…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos