728 x 90

După Cooper, UTA mai ia un fotbalist de la retrogradata Chindia!

După Cooper, UTA mai ia un fotbalist de la retrogradata Chindia!

În preziua reunirii, clubul UTA anunță transferul lui Denis Dumitrașcu (28 de ani). E al doilea fotbalist care vine de la Arad de la retrogradata Chindia Târgoviște, după atacantul Godberg Cooper (25 de ani). După Cooper, UTA mai ia un fotbalist de la retrogradata Chindia! Dumitrașcu e fotbalist de picior stâng și în cariera sa


În preziua reunirii, clubul UTA anunță transferul lui Denis Dumitrașcu (28 de ani). E al doilea fotbalist care vine de la Arad de la retrogradata Chindia Târgoviște, după atacantul Godberg Cooper (25 de ani).

După Cooper, UTA mai ia un fotbalist de la retrogradata Chindia!

Dumitrașcu e fotbalist de picior stâng și în cariera sa a mai trecut pe la CSM Râmnicu Vâlcea, în Liga a 2-a și FC Argeș, în SuperLigă. Născut pe 27 aprilie 1995, Dumitrașcu a evoluat pentru naționalele de juniori U18 și U19 ale României, iar în sezonul recent încheiat a adunat 2254 de minute în 37 de meciuri pentru formația pregătită de Adi Mihalcea și Toni Petrea. Fotbalistul originar din Râmnicu Vâlcea și-a trecut în cont și o pasă decisivă, în chiar ultima partidă stagională, 2-2 cu FC Voluntari, cea care a consfințit retrogradarea echipei târgovișteană în Liga a 2-a.

Postul de bază al lui Dumitrașcu este cel de mijlocaș stânga,…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos