728 x 90

Dumitru Dragomir îl pune din nou la punct pe Florin Manea

Dumitru Dragomir îl pune din nou la punct pe Florin Manea

Dumitru Dragomir a spus pentru ProSport că Radu Drăgușin este un fundaș central de mare perspectivă, dar nu îl poate ridica în slăvi după evoluții cu adversari din naționale ca Andorra, Kosovo sau Belarus. Dumitru Dragomir: „În meciul cu Elveția îi vom vedea valoarea lui Drăgușin!”. Contre și cu agentul Florin Manea, dar și ce


Dumitru Dragomir a spus pentru ProSport că Radu Drăgușin este un fundaș central de mare perspectivă, dar nu îl poate ridica în slăvi după evoluții cu adversari din naționale ca Andorra, Kosovo sau Belarus.

Dumitru Dragomir: „În meciul cu Elveția îi vom vedea valoarea lui Drăgușin!”. Contre și cu agentul Florin Manea, dar și ce neconvocare îi reproșează lui Edi Iordănescu

Dumitru Dragomir a spus pentru ProSport că elevii lui Edi Iordănescu vor începe cu adevărat campania de calificare la Campionatul European abia de la partida cu Elveția, deoarece tricolorii au întâlnit până doar acum adversari de categorie inferioară.

Fostul președinte al LPF este de părere că România îi poate face față Elveției doar cu o organizare bună, dar și cu o mult mai mare eficiență în fața porții față de partidele cu Andorra, Belarus și Kosovo.

„Corleone” a mai spus că îi poate reproșa selecționerului Edi…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos