728 x 90

Care este problema că s-a dus Alex Băluță la FCSB

Care este problema că s-a dus Alex Băluță la FCSB

În direct la ProSport Live, Aurel Țicleanu, fostul mare fotbalist de la Universitatea Craiova, în perioada de mare glorie a echipei din Bănie, a spus că nu vede o problemă în faptul că Alex Băluță a decis să semneze cu FCSB în detrimentul formației patronate în prezent de Mihai Rotaru. Fostul mare fotbalist de la


În direct la ProSport Live, Aurel Țicleanu, fostul mare fotbalist de la Universitatea Craiova, în perioada de mare glorie a echipei din Bănie, a spus că nu vede o problemă în faptul că Alex Băluță a decis să semneze cu FCSB în detrimentul formației patronate în prezent de Mihai Rotaru.

Fostul mare fotbalist de la Universitatea Craiova surprinde: „Care este problema că s-a dus Alex Băluță la FCSB? Bravo lui!”

El le-a transmis oficialilor clubului alb-albastru că, în loc să „plângă” după Băluță, ar face mai bine dacă s-ar orienta către tinerii jucători pe care îi are în prezent la dispoziție Universitatea Craiova, despre care el crede că pot să dea fără probleme satisfacție pe pozițiile pe care le poate acoperi și noua achiziție a celor de la FCSB, care însă nu a fost încă anunțată în mod oficial.

„Astea sunt supoziții, nu știu, băiatul a avut o ofertă în mână, bravo pentru cei de la…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos