728 x 90

Yakin, selecționer tupeu! Aroganță înainte de Elveția

Yakin, selecționer tupeu! Aroganță înainte de Elveția

Murat Yakin (48 de ani), selecționerul echipei naționale de fotbal a Elveției, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu România. Murat Yakin, un selecționer cu tupeu! Aroganță înainte de Elveția – România Meciul dintre Elveția și România se va disputa luni, 19 iunie, de la ora 21:45, în cadrul rundei a patra a preliminariilor


Murat Yakin (48 de ani), selecționerul echipei naționale de fotbal a Elveției, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu România.

Murat Yakin, un selecționer cu tupeu! Aroganță înainte de Elveția – România

Meciul dintre Elveția și România se va disputa luni, 19 iunie, de la ora 21:45, în cadrul rundei a patra a preliminariilor pentru EURO 2024, pe Stadionul „Swissporarena” din Lucerna.

Înaintea acestei partide, Murat Yakin nu s-a ferit să spună că echipa sa este favorită în întâlnirea cu România.

„E normal faptul că suntem favoriți. Trebuie să fim concentrați și să nu-i dăm șanse oponentului să-și creeze ocazii. Avem calitatea necesară în ofensivă pentru a face diferența. E clar că Yann Sommer o să fie în poartă.

Toți jucătorii sunt disponibili, nu avem nevoie de multe schimbări față de ultimul meci”, a spus Murat Yakin, la conferința de presă.

Xherdan Shaqiri,…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos