728 x 90

Victor Becali a tras concluzia în „războiul” FCSB

Victor Becali a tras concluzia în „războiul” FCSB

Victor Becali este sigur că proiectul gândit de CSA Steaua „nu are viitor”, chiar dacă roș-albaștrii încearcă să găsească în această perioadă soluția juridică pentru a putea promova în Superliga. Victor Becali, concluzie în „războiul” FCSB – CSA Steaua: „Ambiții pe bani publici!” Victor Becali nu o vede pe CSA Steaua în Superliga și crede

Victor Becali este sigur că proiectul gândit de CSA Steaua „nu are viitor”, chiar dacă roș-albaștrii încearcă să găsească în această perioadă soluția juridică pentru a putea promova în Superliga.

Victor Becali, concluzie în „războiul” FCSB – CSA Steaua: „Ambiții pe bani publici!”

Victor Becali nu o vede pe CSA Steaua în Superliga și crede că șefii clubului din Ghencea și-a făcut „ambiții pe bani publici”, în condițiile în care roș-albaștrii nu au putut promova nici în 2023.

Vărul lui Gigi Becali dă de înțeles că majoritatea fanilor o vor susține în continuare pe FCSB, chiar dacă lupta pentru titlu a fost pierdută și în acest an.

„Eu nu cred că are viitor (n.n. proiectul de la CSA Steaua), din moment ce există o echipă, FCSB, care se luptă la campionat an de an, chiar dacă nu l-a mai luat de mult (n.n. din 2015). Nu cred că există viitor acolo, au fost niște ambiții din acestea pe…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos