728 x 90

Unicredit, Raiffeisen Bank, Erste și Banca Transilvania, interesate de ACHIZIȚIA OTP Bank România, afacere evaluată la 300 milioane de euro

Unicredit, Raiffeisen Bank, Erste și Banca Transilvania, interesate de ACHIZIȚIA OTP Bank România, afacere evaluată la 300 milioane de euro

Băncile Unicredit, Raiffeisen Bank International, Erste și Banca Transilvania sunt interesate de achiziția OTP Bank România, după ce acționarii maghiari au anunțat că vor să vândă afacerea din România, potrivit informațiilor Bloomberg. Afacerea OTP Bank din România ar putea fi evaluată la 300 milioane de euro sau mai mult, au declarat pentru Bloomberg persoane apropiate tranzacției.


Băncile Unicredit, Raiffeisen Bank International, Erste și Banca Transilvania sunt interesate de achiziția OTP Bank România, după ce acționarii maghiari au anunțat că vor să vândă afacerea din România, potrivit informațiilor Bloomberg.

Afacerea OTP Bank din România ar putea fi evaluată la 300 milioane de euro sau mai mult, au declarat pentru Bloomberg persoane apropiate tranzacției. Cele patru bănci au depus oferte fără caracter obligatoriu, au spus sursele citate, care au cerut să nu fie identificate deoarece informațiile sunt private.

OTP a declarat că evaluează în prezent interesul potențialilor cumpărători și va decide cu privire la viitorul filialei sale din România în funcție de rezultat. Reprezentanții Erste Bank, Raiffeisen și UniCredit au refuzat să comenteze, în timp ce un purtător de cuvânt al Băncii Transilvania nu a răspuns deloc solicitării jurnaliștilor de la Bloomberg de a confirma sau infirma informația.

Tranzacția…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos