728 x 90

Un comentator regal dezvăluie motivele

Un comentator regal dezvăluie motivele

Prințul Harry și Meghan Markle au lansat doar 12 episoade de podcast într-un interval de 3 ani, potrivit unui comentator regal, alimentând speculațiile cu privire la controlul lor asupra producției. Aparițiile limitate ale cuplului regal în lumea podcasturilor au stârnit întrebări cu privire la motivul pentru care aceștia au ales să fie implicați doar într-un

  • Prințul Harry și Meghan Markle au lansat doar 12 episoade de podcast într-un interval de 3 ani, potrivit unui comentator regal, alimentând speculațiile cu privire la controlul lor asupra producției.
  • Aparițiile limitate ale cuplului regal în lumea podcasturilor au stârnit întrebări cu privire la motivul pentru care aceștia au ales să fie implicați doar într-un număr restrâns de proiecte.
  • Podcastul Archetypes al lui Meghan a fost în centrul câtorva controverse, inclusiv răspândirea de informații eronate despre vaccinul Covid-19.

Un comentator regal a declarat că Prințul Harry și Meghan Markle au reușit să producă doar 12 episoade de podcast în trei ani deoarece sunt foarte ,,dominatori” și este ,,dificil să lucrezi cu ei” , scrie Hindustan Times.

Kinsey Schofield a făcut aceste remarci după ce s-a aflat că podcastul de pe Spotify al lui Meghan nu va fi reînnoit pentru un al doilea sezon.

Podcastul lui Meghan Markle și Prințul Harry se încheie…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos