728 x 90

U Cluj își întărește apărarea cu un fost fotbalist de la Craiova

U Cluj își întărește apărarea cu un fost fotbalist de la Craiova

U Cluj l-a transferat pe Radoslav Dimitrov, fundașul dreapta bulgar în vârstă de 34 de ani, care s-a despărțit în această vară de Sepsi Sfântu Gheorghe. U Cluj își întărește apărarea cu un fost fotbalist de la Universitatea Craiova și Sepsi! Anunțul „șepcilor roșii” În cursul zilei de sâmbătă, 17 iunie, U Cluj l-a prezentat


U Cluj l-a transferat pe Radoslav Dimitrov, fundașul dreapta bulgar în vârstă de 34 de ani, care s-a despărțit în această vară de Sepsi Sfântu Gheorghe.

U Cluj își întărește apărarea cu un fost fotbalist de la Universitatea Craiova și Sepsi! Anunțul „șepcilor roșii”

În cursul zilei de sâmbătă, 17 iunie, U Cluj l-a prezentat oficial pe Radoslav Dimitro, prin intermediul rețelelor sociale.

„FC Universitatea Cluj bifează o nouă mutare și îl transferă pe Radoslav Dimitrov. Fundașul dreapta bulgar vine de la Sepsi OSK, are trei Cupe ale României câștigate, o Supercupă și peste 200 de meciuri în Superliga”, a anunțat clubul U Cluj pe rețelele sociale.

Cotat la 350 de mii de euro de către Transfermarkt, Radoslav Dimitrov a jucat 27 de meciuri pentru Sepsi Sfântu Gheorghe în sezonul recent încheiat din Superliga. A fost cel de-al patrulea sezon petrecut la gruparea covăsneană și cea de-a opta stagiune…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos