728 x 90

Shakira nu se mai ascunde, după ce au prins-o cu noul iubit

Shakira nu se mai ascunde, după ce au prins-o cu noul iubit

Shakira pare că și-a găsit din nou fericirea, alături de pilotul de F1 Lewis Hamilton. Shakira nu se mai ascunde, după ce au prins-o cu Lewis Hamilton! „După ce am încercat un brunet, nu mai vreau niciun ‘alb’” Celebra cântăreață Shakira și Lewis Hamilton ar forma un cuplu, potrivit anunțurilor făcute de presa internațională. Despărțirea

Shakira pare că și-a găsit din nou fericirea, alături de pilotul de F1 Lewis Hamilton.

Shakira nu se mai ascunde, după ce au prins-o cu Lewis Hamilton! „După ce am încercat un brunet, nu mai vreau niciun ‘alb’”

Celebra cântăreață Shakira și Lewis Hamilton ar forma un cuplu, potrivit anunțurilor făcute de presa internațională. Despărțirea columbiencei de fostul fotbalist Gerard Pique a făcut înconjurul mapamondului, iar acum cei doi par să își fi găsit liniștea.

Dacă spaniolul este în continuare într-o relație cu femeia care i-a luat mințile, Shakira a început de curând să se vadă cu Lewis Hamilton. Aceasta ar fi mai mult decât încântată de modul în care decurg lucrurile alături de pilotul britanic.

„Toți care sunt apropiați de Shakira s-au întâlnit cu ea săptămâna asta și le-a spus că e încântată și fericită. Le-a recunoscut apropiaților că după ce a încercat un brunet, nu mai vrea…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos