728 x 90

De ce nu trebuie să îl scoți pe Erling Haaland de pe teren

De ce nu trebuie să îl scoți pe Erling Haaland de pe teren

Erling Haaland, atacantul norvegian în vârstă de 22 de ani de la Manchester City, a fost titular în Norvegia – Scoția și a și marcat. De ce nu trebuie să îl scoți pe Erling Haaland de pe teren! A marcat în Norvegia – Scoția, a fost înlocuit și echipa sa a pierdut meciul din preliminariile


Erling Haaland, atacantul norvegian în vârstă de 22 de ani de la Manchester City, a fost titular în Norvegia – Scoția și a și marcat.

De ce nu trebuie să îl scoți pe Erling Haaland de pe teren! A marcat în Norvegia – Scoția, a fost înlocuit și echipa sa a pierdut meciul din preliminariile EURO 2024

Meciul dintre Norvegia și Scoția s-a disputat sâmbătă, în cadrul rundei a treia a Grupei A din preliminariile Campionatului European din 2024 și s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 2-1.

Erling Haaland a deschis scorul, în minutul 61, din penalty, și a fost scos de pe teren în minutul 84, când selecționerul Norvegiei l-a înlocuit cu Mats Moller Daehli.

La doar trei minute după ce Erling Haaland a părăsit terenul, Scoția a restabilit egalitatea, prin Dykes (min. 87), iar în minutul 89 a venit și golul victoriei reușit de către McLeang.

Astfel, Norvegia a ratat ocazia de a urca pe locul secund în clasamentul…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos