728 x 90

Dan Șucu, lovitură pentru Gigi Becali și Mihai Rotaru

Dan Șucu, lovitură pentru Gigi Becali și Mihai Rotaru

Florin Prunea susține că nu Mihai Rotaru sau Gigi Becali au făcut transferul verii în Superliga, ci Dan Șucu. Lovitură pentru Gigi Becali și Mihai Rotaru! Cel mai bun transfer al verii l-a făcut Dan Șucu: „E fantastic!” Dan Șucu le-a luat fața rivalilor Gigi Becali și Mihai Rotaru în această pauză de mercato, apreciază

Florin Prunea susține că nu Mihai Rotaru sau Gigi Becali au făcut transferul verii în Superliga, ci Dan Șucu.

Lovitură pentru Gigi Becali și Mihai Rotaru! Cel mai bun transfer al verii l-a făcut Dan Șucu: „E fantastic!”

Dan Șucu le-a luat fața rivalilor Gigi Becali și Mihai Rotaru în această pauză de mercato, apreciază Florin Prunea. Fostul component al Generației de Aur a aplaudat lovitura dată de Rapid, care deja l-a prezentat pe spaniolul Borja Valle.

Fostul fotbalist al lui Dinamo, în vârstă de 30 de ani, va îmbrăca, astfel, tricoul formației de lângă Podul Grant în sezonul următor.

„Borja Valle este transferul cel mai bun făcut de o echipă românească până acum. A fost cel mai bun de la Dinamo, un jucător foarte bun, fantastic. Borja Valle chiar a jucat la Dinamo, un transfer foarte bun. Bun jucător, foarte bun, dar cred că a venit pe un salariu mare”, a declarat Florin Prunea, la Digi Sport.

Gluma…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos