728 x 90

Cum s-a convins Hermannstadt că Adrian Petre e atacantul potrivit

Cum s-a convins Hermannstadt că Adrian Petre e atacantul potrivit

Adrian Petre revine în fotbalul românesc după experiențele de la UTA Arad și Farul Constanța, iar după o perioadă mai puțin fastă, la gruparea greacă Apolon Levandiakos, crede că își va putea relansa cariera. În vârstă de 25 de ani, fostul internațional de tineret le-a cerut mai-marilor lui Hermannstadt șansa de a-și relansa cariera. FC


Adrian Petre revine în fotbalul românesc după experiențele de la UTA Arad și Farul Constanța, iar după o perioadă mai puțin fastă, la gruparea greacă Apolon Levandiakos, crede că își va putea relansa cariera.

În vârstă de 25 de ani, fostul internațional de tineret le-a cerut mai-marilor lui Hermannstadt șansa de a-și relansa cariera.

FC Hermannstadt își pune toate speranțele în Adrian Petre

Radu Neguț, managerul sportiv al echipei sibiene, a declarat, pentru pagina oficială de Facebook a clubului, că a cântărit mult alegerea de a-l repatria pe Adrian Petre, internaționalul de tineret român.

„Este un jucător de 25 de ani. Într-adevăr, pornirea lui în carieră a fost foarte bună. Apoi – și aici mă refer în principal la ultimul sezon – nu a avut un sezon foarte bun, plecând de la Farul, a mers în Grecia, n-a avut o situație foarte bună acolo. Este un jucător despre care ne-am luat multe informații. A avut…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos