728 x 90

CFR Cluj i-a fixat prețul de transfer lui Simone Scuffet

CFR Cluj i-a fixat prețul de transfer lui Simone Scuffet

Simone Scuffet a reprezentat unul dintre cele mai bune mutări pe care CFR Cluj le-a făcut în sezonul trecut. Portarul italian a venit în România, liber de contract, după despărțirea de APOEL Nicosia. Goalkeeperul de 27 de ani a devenit rapid titular și a avut evoluții extrem de apreciate, atât în Superliga României, cât și

Simone Scuffet a reprezentat unul dintre cele mai bune mutări pe care CFR Cluj le-a făcut în sezonul trecut. Portarul italian a venit în România, liber de contract, după despărțirea de APOEL Nicosia.

Goalkeeperul de 27 de ani a devenit rapid titular și a avut evoluții extrem de apreciate, atât în Superliga României, cât și în Conference League. Siguranța arătată de Scuffet l-au readus pe portar în atenția cluburilor din Serie A. Presa italiană anunță că acesta este pe lista lui Empoli.

Simone Scuffet, cel mai scump portar vândut vreodată de CFR Cluj?

Din informațiile ProSport, aceasta nu este singura ofertă. Agentul lui Scuffet le-a divulgat oficialilor CFR-ului că există două cluburi interesate de portar și a cerut să i se comunice oficial prețul pentru care clujenii sunt dispuși să renunțe la acesta. Ioan Varga i-a transmis agentului italian că renunță la portarul său pentru 2 milioane de euro.

Dacă…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos