728 x 90

Câștigătorul Ligii Campionilor și-a făcut datoria și la națională

Câștigătorul Ligii Campionilor și-a făcut datoria și la națională

Bernardo Silva, mijlocașul argentinian în vârstă de 28 de ani de la Manchester City, a deschis scorul în meciul dintre Portugalia și Bosnia. Câștigătorul Ligii Campionilor și-a făcut datoria și la echipa națională! A marcat în Portugalia – Bosnia și a fost felicitat de Cristiano Ronaldo Meciul dintre Portugalia și Bosnia s-a jucat sâmbătă seară,


Bernardo Silva, mijlocașul argentinian în vârstă de 28 de ani de la Manchester City, a deschis scorul în meciul dintre Portugalia și Bosnia.

Câștigătorul Ligii Campionilor și-a făcut datoria și la echipa națională! A marcat în Portugalia – Bosnia și a fost felicitat de Cristiano Ronaldo

Meciul dintre Portugalia și Bosnia s-a jucat sâmbătă seară, în cadrul rundei a treia a Grupei J din preliminariile Campionatului European din 2024, iar gazdele s-au impus cu scorul de 3-0, după golurile marcate de către Bernardo Silva, în minutul 44, respectiv Bruno Fernandes, în minutele 77 și 90+3.

În minutul 44 al acestei întâlniri, după o fază care a pornit de la Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva a primit o pasă perfectă de la Bruno Fernandes care l-a lansat în careu și jucătorul lui Manchester City a deschis scorul în fața propriilor suporteri.

  • Vezi AICI VIDEO cu golul marcat de către Bernardo Silva în Portugalia –…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos