728 x 90

Avionul naționalei României s-a stricat în Kosovo!

Avionul naționalei României s-a stricat în Kosovo!

Avionul Naționalei s-a stricat în Kosovo iar tricolorii și oficialii Federației au zburat la Zurich, pentru meciu cu Elveția, cu două curse diferite. Avionul naționalei României s-a stricat în Kosovo! Ce au fost nevoiți să facă oficialii Federației și jucătorii pentru a ajunge în Elveția! Fundașul stânga și căpitanul Petrolului Ploiești, Valentin Țicu este debutantul


Avionul Naționalei s-a stricat în Kosovo iar tricolorii și oficialii Federației au zburat la Zurich, pentru meciu cu Elveția, cu două curse diferite.

Avionul naționalei României s-a stricat în Kosovo! Ce au fost nevoiți să facă oficialii Federației și jucătorii pentru a ajunge în Elveția!

Fundașul stânga și căpitanul Petrolului Ploiești, Valentin Țicu este debutantul ales de Iordănescu ca titular pentru duelul de la Lucerna cu Elveția în contextul accidentărilor suferite de Rațiu, Camora și Opruț.

Evaluat la 800.000 de euro, Țicu a zburat la Zurich unde a aterizat, de la Priștina, și delegația României dar cu două curse separate, una pentru echipă, alta pentru oficiali din cauză că aeronava-charter s-a stricat în Kosovo, după 0-0.

Jucătorii naționalei, așteptați de suporteri în Elveția!

Veniți din Germania, suporterii români i-au așteptat pe tricolori la hotelul din Lucerna:

“Bateți…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos