728 x 90

Real Madrid i-a adus înlocuitor lui Karim Benzema pentru o sumă ridicolă! Atât trebuie să plătească și Gigi Becali pentru atacantul pe care îl vrea din Superliga. „A semnat!”

Real Madrid i-a adus înlocuitor lui Karim Benzema pentru o sumă ridicolă! Atât trebuie să plătească și Gigi Becali pentru atacantul pe care îl vrea din Superliga. „A semnat!”

Real Madrid i-a adus înlocuitor lui Karim Benzema pentru o sumă ridicolă, respectiv 500.000 de euro. Atât trebuie să plătească și Gigi Becali pentru Mamadou Thiam, atacantul pe care vrea să îl transfere din Superliga, de la Universitatea Cluj. Un nou transfer bifat de Real Madrid! Gruparea de pe Santiago Bernabeu i-a adus înlocuitor lui


Real Madrid i-a adus înlocuitor lui Karim Benzema pentru o sumă ridicolă, respectiv 500.000 de euro. Atât trebuie să plătească și Gigi Becali pentru Mamadou Thiam, atacantul pe care vrea să îl transfere din Superliga, de la Universitatea Cluj.

Un nou transfer bifat de Real Madrid! Gruparea de pe Santiago Bernabeu i-a adus înlocuitor lui Karim Benzema pentru o sumă ridicolă

Real Madrid continuă să fie activă în ferestra de mercato din această vară, iar în cursul zilei de sâmbătă, 17 iunie, a bifat al treilea transfer.

După ce i-a adus pe Fran Garcia (fundaș, 23 de ani) și Jude Bellingham (milocaș, 19 ani), gruparea de pe Santiago Bernabeu i-a transferat un înlocuitor lui Karim Benzema, plecat în această vară în Arabia Saudită, la Al Ittihad. Atacantul pentru care au optat madrilenii vine din La Liga, iar în schimbul său a fost plătită o sumă ridicolă, care este des întâlnită și la nivelul Superligii.

Este vorba…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos