728 x 90

FOTO. Premiile Grammy adaugă trei noi categorii. Printre acestea se numără Best African Music Performance

FOTO. Premiile Grammy adaugă trei noi categorii. Printre acestea se numără Best African Music Performance

The Recording Academy a anunțat că a adăugat 3 categorii noi pentru cea de- 66- ediție anuală a premiilor Grammy. Cele trei categorii sunt: „Cea mai bună interpretare africană”, „Cea mai bună înregistrare Pop Dance” și „Cel mai bun abum de jazz alternativ.” Cea de-a 66-a ediție Grammy se va ține în luna februarie a

  • The Recording Academy a anunțat că a adăugat 3 categorii noi pentru cea de- 66- ediție anuală a premiilor Grammy.
  • Cele trei categorii sunt: „Cea mai bună interpretare africană”, „Cea mai bună înregistrare Pop Dance” și „Cel mai bun abum de jazz alternativ.”
  • Cea de-a 66-a ediție Grammy se va ține în luna februarie a anului 2024.

Următoarea ediție anuală a premiilor Grammy va fi una specială deoarece The Record Academy a anunțat adăugarea a altor 3 categorii noi, scrie Variety.

În plus, categoriile existente de „producător al anului”; „producător non-clasic” și „compozitor al anului”, vor fi mutate în domeniul general, ceea ce înseamnă că toți votanții Grammy vor putea alege între aceste categorii.

„The Record Academy este mândră să anunțe aceste schimbări de categorie, ele sunt niște schimbări ce reflectă angajamentul nostru de a asculta în mod activ și de a răspunde la feedback-ul comunității noastre muzicale, de a…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos