728 x 90

Cum arată podiumul la Masters în 2023! Super Rally Deva

Cum arată podiumul la Masters în 2023! Super Rally Deva

Vicecampionul de anul trecut de la Categoria I la viteză în coastă, Costel Cășuneanu, a decis să facă o schimbare pentru acest an și concurează, în premieră pentru cariera sa, la divizia dedicată monoposturilor și prototipurilor. Cum arată podiumul la Masters în 2023! Urmează Super Rally Deva După ce în prima rundă de la Râșnov


Vicecampionul de anul trecut de la Categoria I la viteză în coastă, Costel Cășuneanu, a decis să facă o schimbare pentru acest an și concurează, în premieră pentru cariera sa, la divizia dedicată monoposturilor și prototipurilor.

Cum arată podiumul la Masters în 2023! Urmează Super Rally Deva

După ce în prima rundă de la Râșnov a fost aproape de o victorie imensă, acesta a reușit să facă o figură bună pe Transalpina, unde a obținut al treilea timp la general.

De-a lungul celor două zile de concurs, Cășuneanu și-a îmbunătățit în permanență timpul la fiecare dintre manșe, ajungând până la 2:39,387 la finalul celor 5,2 kilometri de traseu.

Cel mai bun timp al său de până acum pe traseul care leagă Novaci de Rânca era cu 10 secunde mai slab decât cel înregistrat duminică.

„Sunt mai mult decât mulțumit. Este primul sezon din carieră când concurez cu un monopost. Până acum două luni nici măcar…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos