728 x 90

Victor Becali, anunț de ultimă oră despre transferul lui Dennis Man

Victor Becali, anunț de ultimă oră despre transferul lui Dennis Man

Victor Becali nu exclude o despărțire a lui Dennis Man de Parma! Vărul lui Gigi Becali a mărturisit pentru ProSport că salariul oferit de italieni este unul foarte mare pentru liga a doua din Italia. Victor Becali, anunț despre transferul lui Dennis Man: „Îi plătesc un salariu foarte mare pentru Serie B!” Victor Becali crede

Victor Becali nu exclude o despărțire a lui Dennis Man de Parma! Vărul lui Gigi Becali a mărturisit pentru ProSport că salariul oferit de italieni este unul foarte mare pentru liga a doua din Italia.

Victor Becali, anunț despre transferul lui Dennis Man: „Îi plătesc un salariu foarte mare pentru Serie B!”

Victor Becali crede că un transfer al lui Dennis Man ar putea să se producă și peste mai bine de două luni, având în vedere că fereastra de transferuri se încheie pe 1 septembrie.

Spre finalul anului trecut, Dennis Man a fost aproape să revină în Serie A: arădeanul a fost pe lista celor de la Bologna.

„Deocamdată, abia s-a terminat (n.n. sezonul) și n-au reușit să joace al doilea baraj (n.n. pentru promovarea în Serie A). El este jucătorul Parmei, are contract. Dacă se va întâmpla, ce se va întâmpla, mercato ține pe 1 septembrie. Depinde ce înseamnă pas înapoi (n.n. dacă rămâne în Serie B). Parma a…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos