728 x 90

Transfer surpriză la Sepsi. O să semneze un contract pe doi ani

Transfer surpriză la Sepsi. O să semneze un contract pe doi ani

Laszlo Dioszegi a dezvăluit pentru ProSport că Mihai Bălașa va semna în cursul zilei de miercuri prelungirea contractului cu echipa pregătită din această vară de Liviu Ciobotariu. Mihai Bălașa va semna prelungirea contractului cu Sepsi pentru o perioadă de doi ani În urmă cu câteva zile pe pagina oficială de facebook a covăsănenilor a apărut


Laszlo Dioszegi a dezvăluit pentru ProSport că Mihai Bălașa va semna în cursul zilei de miercuri prelungirea contractului cu echipa pregătită din această vară de Liviu Ciobotariu.

Mihai Bălașa va semna prelungirea contractului cu Sepsi pentru o perioadă de doi ani

În urmă cu câteva zile pe pagina oficială de facebook a covăsănenilor a apărut informația că Alexandru Tudorie și Mihai Bălașa nu vor mai continua la Sepsi, dar după scurt timp informația cu Bălașa a fost ștearsă și a fost lăsat doar anunțul despre Tudorie.

Însă, în ciuda acestei situații, ProSport a aflat că Mihai Bălașa nu va mai pleca de la echipa lui Liviu Ciobotariu și a acceptat noii termeni  propuși de oficialii câștigătoarei Cupei României.

Laszlo Dioszegi a confirmat pentru ProSport informația și ne-a vorbit despre situația lui Mihai Bălașa. „Da, este adevărat. Mihai Bălașa va continua la Sepsi. Ne-am înțeles cu el pentru…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos