728 x 90

Transfer surpriză la FC Voluntari

Transfer surpriză la FC Voluntari

FC Voluntari a anunțat oficial transferul lui Angelo Cocian (22 de ani), fotbalist care în sezonul precedent a impresionat în Liga 2, în tricoul Unirii Dej. FC Voluntari a anunțat oficial transferul lui Angelo Cocian Tânărul mijlocaș a evoluat la Dej în ultimii doi ani și a semnat din postura de jucător liber de contract


FC Voluntari a anunțat oficial transferul lui Angelo Cocian (22 de ani), fotbalist care în sezonul precedent a impresionat în Liga 2, în tricoul Unirii Dej.

FC Voluntari a anunțat oficial transferul lui Angelo Cocian

Tânărul mijlocaș a evoluat la Dej în ultimii doi ani și a semnat din postura de jucător liber de contract cu gruparea ilfoveană, care va fi pregătită din noul sezon de cuplul Marin Dună – Ilie Poenaru.

Cocian a parafat o înțelegere valabilă pentru următoarele trei stagiuni și va evolua cu numărul 25 la FC Voluntari. Este al doilea transfer pe care îl bifează ilfovenii în această perioadă de mercato, după ce l-au adus și pe fostul jucător de la FCSB și Farul Constanța, Radu Boboc.

Bun venit, Angelo Cocian! FC Voluntari anunță că a semnat un contract, pe o perioadă de 3 sezoane, cu jucătorul Angelo Cocian. 

Angelo Cocian este un mijlocaș, în vârstă de 22 de ani, care a mai evoluat până acum…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos