728 x 90

Șoc la Universitatea Craiova. Sorin Cârțu, înlăturat de la echipă?

Șoc la Universitatea Craiova. Sorin Cârțu, înlăturat de la echipă?

Șocul acestei veri la Universitatea Craiova ar putea fi reprezentat de o eventuală înlăturare a lui Sorin Cârțu, fostul mare fotbalist al echipei din Bănie și în prezent președinte al clubului patronat de Mihai Rotaru. Șoc la Universitatea Craiova. Sorin Cârțu, înlăturat de la echipă? Legendarul fost fotbalist al Craiovei Maxima, în fața unei decizii


Șocul acestei veri la Universitatea Craiova ar putea fi reprezentat de o eventuală înlăturare a lui Sorin Cârțu, fostul mare fotbalist al echipei din Bănie și în prezent președinte al clubului patronat de Mihai Rotaru.

Șoc la Universitatea Craiova. Sorin Cârțu, înlăturat de la echipă? Legendarul fost fotbalist al Craiovei Maxima, în fața unei decizii finale!

Acesta din urmă a anunțat după ce echipa alb-albastră a ratat calificarea în preliminariile sezonului viitor de Conference League că ia serios în calcul posibilitatea de a opera câteva modificări importante la nivel de lot, staff tehnic și chiar staff administrativ.

Cu puțin timp în urmă, Rotaru, nemulțumit de modul în care sunt gestionate lucrurile în interiorul clubului, anunțase că va prelua din nou atribuțiile de președinte, după ce anterior lăsase acest rol în seama lui Sorin Cârțu, în vreme ce el a preferat să își vadă doar de atribuțiile de…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos