728 x 90

Șeful Transgaz semnează vineri ordinul de începere a lucrărilor la conducta Tuzla

Șeful Transgaz semnează vineri ordinul de începere a lucrărilor la conducta Tuzla

Ion Sterian, director general Transgaz, va semna vineri, 16 iunie, ordinul de începere a lucrărilor pentru construcția conductei Tuzla – Podișor, o investiție majoră a statului pentru exploatarea și valorificarea gazelor din Marea Neagră, a declarat pentru Gândul șeful operatorului național de transport al gazelor naturale. Evenimentul are loc înainte cu câteva zile de momentul

Ion Sterian, director general Transgaz, va semna vineri, 16 iunie, ordinul de începere a lucrărilor pentru construcția conductei Tuzla – Podișor, o investiție majoră a statului pentru exploatarea și valorificarea gazelor din Marea Neagră, a declarat pentru Gândul șeful operatorului național de transport al gazelor naturale. Evenimentul are loc înainte cu câteva zile de momentul la care se așteaptă ca operatorul perimetrului Neptun Deep, OMV Petrom, partener egal cu Romgaz, să anunțe decizia finală de investiție.

Ceremonia de semnare a Ordinului de începere a lucrărilor pentru conducta Tuzla – Podișor este programată de oficiali pentru vineri, 16 iunie, la sediul Guvernului.

Astfel, directorul general al Transgaz, Ion Sterian, va semna documentul prin care se dă startul construcției magistralei care va asigura transportul gazelor din Marea Neagră, la finalizarea predării amplasamentului.

Ce înseamnă construcția conductei

Gazoductul de circa…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos