728 x 90

Se alege praful de ITF după contractul semnat cu Gerard Pique

Se alege praful de ITF după contractul semnat cu Gerard Pique

ITF înregistrează pierderi financiare uriașe din cauza contractului semnat cu firma lui Gerard Pique. Compania fostului fotbalist de la FC Barcelona, Kosmos, a semnat un contract pe 25 de ani cu ITF și a primit, astfel drepturile Cupei Davis. Organizația internațională de tenis a reziliat contractul la începutul lui 2023 și acum anunță pierderi uluitoare.


ITF înregistrează pierderi financiare uriașe din cauza contractului semnat cu firma lui Gerard Pique.

Compania fostului fotbalist de la FC Barcelona, Kosmos, a semnat un contract pe 25 de ani cu ITF și a primit, astfel drepturile Cupei Davis.

Organizația internațională de tenis a reziliat contractul la începutul lui 2023 și acum anunță pierderi uluitoare. „Dezastrul pe care l-am experimentat în colaborarea cu Kosmos are consecințe financiare uriașe pentru ITF”, a spus germanul Dietloff von Arnim, candidat la șefia International Tenis Federation.

Se alege praful de ITF după contractul semnat cu Pique! Anunț devastator: „Dezastru financiar, de miliarde de dolari, cu consecințe masive!”

Gerard Pique a ales să schimbe formatul Cupei Davis după ce Kosmos a preluat drepturile asupra competiției în 2018, când ITF a semnat un contract pe 25 de ani.

Fostul fotbalist, prin compania sa Kosmos, a implementat un sistem cu cele mai…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos