728 x 90

Scandal la PSG! Șefii de pe „Parc des Princes” și-au pierdut răbdarea cu Kylian Mbappe! Decizia radicală luată împotriva starului francez. „Situația este foarte tensionată!”

Scandal la PSG! Șefii de pe „Parc des Princes” și-au pierdut răbdarea cu Kylian Mbappe! Decizia radicală luată împotriva starului francez. „Situația este foarte tensionată!”

Un scandal de proporții a izbucnit la PSG după ce Kylian Mbappe  le-a trimis o scrisoare conducătorilor clubului de pe „Parc des Princes” prin care îi anunță că nu vrea să-și prelungească înțelegerea scadentă în vara anului 2024. Scandal la PSG! Șefii de pe „Parc des Princes” și-au pierdut răbdarea cu Kylian Mbappe! Decizia radicală


Un scandal de proporții a izbucnit la PSG după ce Kylian Mbappe  le-a trimis o scrisoare conducătorilor clubului de pe „Parc des Princes” prin care îi anunță că nu vrea să-și prelungească înțelegerea scadentă în vara anului 2024.

Scandal la PSG! Șefii de pe „Parc des Princes” și-au pierdut răbdarea cu Kylian Mbappe! Decizia radicală luată împotriva starului francez

După ce Kylian Mbappe nu și-a arătat disponibilitatea ca să rămână la PSG, oficialii formației din Ligue 1 au luat o decizie radicală împotriva internaționalului francez în vârstă de 24 de ani care este dorit și de Real Madrid.

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, șefii lui PSG nu vor să îl piardă gratis pe internaționalul francez în vara lui 2024 și i-au transmis un ultimatum. „Semnezi sau pleci acum!”.

Telenovela Kylian Mbappe a reînceput. Situația este foarte tensionată la PSG, clubul este furios. PSG este surprinsă de momentul…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos