728 x 90

Reacția lui Mihai Rotaru în legătură cu interesul Rapidului pentru Cîmpanu!

Reacția lui Mihai Rotaru în legătură cu interesul Rapidului pentru Cîmpanu!

Mihai Rotaru, acționarul majoritar de la Universitatea Craiova, a vorbit pentru prima dată în mod public despre interesul Rapidului pentru George Cîmpanu, „aripa” dreaptă în vârstă de 22 de ani. Reacția lui Mihai Rotaru în legătură cu interesul Rapidului pentru Cîmpanu: „Nu au bani, nu se ridică la nivelul pretențiilor noastre!” Giuleștenii l-ar dori pe


Mihai Rotaru, acționarul majoritar de la Universitatea Craiova, a vorbit pentru prima dată în mod public despre interesul Rapidului pentru George Cîmpanu, „aripa” dreaptă în vârstă de 22 de ani.

Reacția lui Mihai Rotaru în legătură cu interesul Rapidului pentru Cîmpanu: „Nu au bani, nu se ridică la nivelul pretențiilor noastre!”

Giuleștenii l-ar dori pe acesta pentru înlocuirea lui Antonio Sefer, transferat în Israel, la Hapoel Beer Sheva. Mihai Rotaru susține însă că în acest moment oficialii Rapidului nu ar avea capacitatea financiară pentru a face o ofertă care să le satisfacă pretențiile oltenilor.

Pe de altă parte însă, conducătorul Universității Craiova a lăsat de înțeles că în principiu nu există în acest moment jucători netransferabili la echipa sa.

„Nu, nu am auzit de așa ceva, sunt prostii, nu cred că are bani Rapidul, nu se ridică la nivelul pretențiilor noastre. Dacă un jucător…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos