728 x 90

Presa din Franța a anunțat că Mbappe vrea la Real Madrid în această vară!

Presa din Franța a anunțat că Mbappe vrea la Real Madrid în această vară!

O parte a presei din Franța susține că Mbappe își dorește să semneze cu Real Madrid în această vară, iar starul de 24 de ani de la PSG a reacționat aproape instant. Presa din Franța a anunțat că Mbappe vrea la Real Madrid în această vară!  Este deja cunoscut faptul că între campionul mondial din


O parte a presei din Franța susține că Mbappe își dorește să semneze cu Real Madrid în această vară, iar starul de 24 de ani de la PSG a reacționat aproape instant.

Presa din Franța a anunțat că Mbappe vrea la Real Madrid în această vară! 

Este deja cunoscut faptul că între campionul mondial din 2018 și conducerea clubului de pe „Parc des Princes” s-au declanșat noi tensiuni în cursul zilei de luni, ca urmare a unui e-mail trimis de fotbalist, care a dorit să îi informeze pe oficiali asupra faptului că nu își va prelungi actualul contract, care expiră în iunie 2024, și, în consecință, va părăsi echipa în vara viitoare.

Conducătorii campioanei Franței au interpretat acest gest ca o încercare a lui Kylian Mbappe de a pune presiune și au reacționat foarte dur la adresa acestuia, prin intermediul presei, făcând public e-mail-ul respectiv.

În cursul zilei de marți, în încercarea de a se apăra, fotbalistul…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos