728 x 90

Petrolul pornește asediul pe piața transferurilor!

Petrolul pornește asediul pe piața transferurilor!

Petrolul Ploiești pregătește o campanie de transferuri spectaculoasă în această vară cu Marian Copilu la conducere, iar prahovenii sunt foarte aproape de a semna cu încă trei fotbaliști! Petrolul Ploiești pregătește o campanie de transferuri spectaculoasă Prahovenii au reușit deja să-l convingă pe George Gavrilaș, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, dar „găzarii” nu


Petrolul Ploiești pregătește o campanie de transferuri spectaculoasă în această vară cu Marian Copilu la conducere, iar prahovenii sunt foarte aproape de a semna cu încă trei fotbaliști!

Petrolul Ploiești pregătește o campanie de transferuri spectaculoasă

Prahovenii au reușit deja să-l convingă pe George Gavrilaș, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, dar „găzarii” nu se opresc aici și vor să mai aducă încă un jucător pentru postul de portar.

Este vorba despre Lukas Zima, mutare anticipată deja de ProSport zilele trecute. Mihai Stan, unul dintre reprezentanții fotbalistului care a crescut la Genoa și a evoluat în ultimul sezon în Olanda, la VVV Venlo, a dezvăluit că în proporție de 99%, actele se vor parafa săptămâna următoare.

Totodată, agentul a anunțat că Petrolul se află în discuții avansate și pentru transferul a doi atacanți, care ar putea ajunge pe Ilie Oană în următoarele…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos