728 x 90

Motivul incredibil pentru care Alex Băluță a ales FCSB în detrimentul Universității Craiova!

Motivul incredibil pentru care Alex Băluță a ales FCSB în detrimentul Universității Craiova!

După cum s-a aflat deja și, cel mai probabil, urmează să se confirme oficial în scurt timp, Alex Băluță a ales să semneze cu FCSB în detrimentul unei reveniri la Universitatea Craiova, după ce s-a despărțit de maghiarii de la Academia Pușkaș. Motivul incredibil pentru care Alex Băluță a ales FCSB în detrimentul Universității Craiova!


După cum s-a aflat deja și, cel mai probabil, urmează să se confirme oficial în scurt timp, Alex Băluță a ales să semneze cu FCSB în detrimentul unei reveniri la Universitatea Craiova, după ce s-a despărțit de maghiarii de la Academia Pușkaș.

Motivul incredibil pentru care Alex Băluță a ales FCSB în detrimentul Universității Craiova! Oltenii doreau să îi oprească 50.000 de euro drept garanție, din cauza problemelor cu jocurile de noroc

Decizia sa a generat reacții de furie din partea fanilor clubului din Bănie, dar și din partea acționarului majoritar Mihai Rotaru. Ei au considerat că Alex Băluță a trădat, mai ales în condițiile în care oferta primită de el de la FCSB a fost exact aceeași cu ce i-au propus anterior oltenii, în ceea ce privește cifrele concrete.

Totuși, a existat o mică diferență, care însă se pare că a contat decisiv. Potrivit gsp.ro, ambele cluburi i-au oferit lui Băluță un salariu…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos