728 x 90

Mihai Rotaru îl contrează pe Duckadam în cazul revenirii lui Mitriță

Mihai Rotaru îl contrează pe Duckadam în cazul revenirii lui Mitriță

Mihai Rotaru, patronul clubului Universitatea Craiova, a venit cu o replică pentru Helmut Duckadam, după ce fostul mare portar al Stelei a comentat revenirea lui Alex Mitriță în Bănie. Mihai Rotaru îl contrează pe Helmut Duckadam în cazul revenirii lui Alex Mitriță la Universitatea Craiova Alex Mitriță, extrema stânga în vârstă de 28 de ani,


Mihai Rotaru, patronul clubului Universitatea Craiova, a venit cu o replică pentru Helmut Duckadam, după ce fostul mare portar al Stelei a comentat revenirea lui Alex Mitriță în Bănie.

Mihai Rotaru îl contrează pe Helmut Duckadam în cazul revenirii lui Alex Mitriță la Universitatea Craiova

Alex Mitriță, extrema stânga în vârstă de 28 de ani, a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova în cursul zilei de marți, în centrul orașului, unde au asistat foarte mulți susținători ai echipei lui Mihai Rotaru.

În momentul în care a aflat despre revenirea lui Alex Mitrță la Universitatea Craiova, Helmut Duckadam l-a luat peste picior pe fotbalist. Mihai Rotaru a reacționat și i-a bătut obrazul fostului mare portar al Stelei.

„(n.r. despre Alex Mitriță) Am văzut declarațiile domnului Duckadam, cred că a sărit puțin gardul. Alexandru Mitriță, anul trecut nu a vrut să plece la arabi pentru 1.250.000 de euro, a vrut să…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos