728 x 90

Mesajul lui Iulian Cristea pentru fanii Rapidului!

Mesajul lui Iulian Cristea pentru fanii Rapidului!

Iulian Cristea, fundașul central în vârstă de 28 de ani, a semnat cu Rapid după ce a fost îndepărtat de la FCSB și a vorbit despre această „trădare”. Mesajul lui Iulian Cristea pentru fanii Rapidului! Ce spune după ce a trădat-o pe FCSB În cursul zilei de marți, Rapid l-a prezentat oficial pe Iulian Cristea,


Iulian Cristea, fundașul central în vârstă de 28 de ani, a semnat cu Rapid după ce a fost îndepărtat de la FCSB și a vorbit despre această „trădare”.

Mesajul lui Iulian Cristea pentru fanii Rapidului! Ce spune după ce a trădat-o pe FCSB

În cursul zilei de marți, Rapid l-a prezentat oficial pe Iulian Cristea, jucător sosit în Giulești din postura de jucător liber de contract. Este al doilea jucător dat afară de către FCSB care ajunge la Rapid, după Răzvan Oaidă, mijlocașul central în vârstă de 25 de ani.

La prezentarea oficială, Iulian Cristea s-a declarat încântat de sosirea sa în Giulești și promite să dea totul pe teren pentru gruparea antrenată de către Adrian Mutu.

„Mă bucur să fiu aici, mă bucur că am ales acest club de tradiție din țară și sper să facem performanțe împreună. Am primit-o cu zâmbetul pe buze, o echipă de tradiție din țară. Vin de la o rivală, ce a fost a fost, acum…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos