728 x 90

Marius Șumudică a rememorat o fază a abolust incredibilă

Marius Șumudică a rememorat o fază a abolust incredibilă

Marius Șumudică a rememorat o fază uluitoare de pe vremea când evolua la Rapid București. „Șumi” era ca și transferat în China, însă nu a trecut de proba fizică. Marius Șumudică nu putea să țină pasul cu Bogdan Andone: „Cum să mă țin după el, decât cu caleașca să mă tragi” Marius Șumudică a fost


Marius Șumudică a rememorat o fază uluitoare de pe vremea când evolua la Rapid București. „Șumi” era ca și transferat în China, însă nu a trecut de proba fizică.

Marius Șumudică nu putea să țină pasul cu Bogdan Andone: „Cum să mă țin după el, decât cu caleașca să mă tragi”

Marius Șumudică a fost extrem de aproape să se transfere la Dalian Wanda. Totuși, „Șumi” a cedat la proba fizică, iar mutarea nu s-a mai realizat.

„Eu nu puteam să alerg deloc. Eu aveam ofertă din China. Nea Mircea (n.r. Lucescu) mi-a zis că e șansa mea. Eu am zis că nu mă duc singur. Eu am făcut atac de panică când am mers la Brăila. Mi s-a zis, «pleci, dar trebuie să iei testul Cooper». Am zis că nu am cum să-l iau niciodată. În 12 minute, opt ture, trebuie să faci 3.200 de metri.

Al meu (n.r. Bogdan Andone) alerga de rupea pământul, îmi zicea să mă țin după el. «Cum să mă țin, decât cu caleașca să mă tragi». Nea Mircea mi-a zis,…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos