728 x 90

Lionel Messi a făcut anunțul care va întrista o lume întreagă

Lionel Messi a făcut anunțul care va întrista o lume întreagă

Lionel Messi, starul argentinian în vârstă de 35 de ani care a semnat recent cu Inter Miami, a anunțat că nu va participa la următorul Campionat Mondial. Lionel Messi a făcut anunțul care va întrista o lume întreagă: „Nu voi merge la următoarea Cupă Mondială!” După ce a câștigat Cupa Mondială din Qatar în 2022,


Lionel Messi, starul argentinian în vârstă de 35 de ani care a semnat recent cu Inter Miami, a anunțat că nu va participa la următorul Campionat Mondial.

Lionel Messi a făcut anunțul care va întrista o lume întreagă: „Nu voi merge la următoarea Cupă Mondială!”

După ce a câștigat Cupa Mondială din Qatar în 2022, cu naționala Argentinei, Lionel Messi a anunțat că nu va participa și la următoarea ediție care va fi organizată în 2026, în Statele Unite ale Americii, Canada și Mexic.

„Nu cred. Aceasta a fost ultima mea Cupă Mondială. Voi vedea cum vor decurge lucrurile, dar în principiu nu, nu voi merge la următoarea Cupă Mondială”, a spus Lionel Messi, într-un interviu acordat în presa chineză, citat de Marca.

Deși pare că se gândește la retragere, Lionel Messi abia a semnat un nou contract. A plecat de la PSG și va juca la Inter Miami, echipa patronată de către David Beckham, în Major League Soccer….

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos