728 x 90

Ioana Tamaş, schimbare radicală de look

Ioana Tamaş, schimbare radicală de look

Nevasta lui Gabi Tamaş, Ioana, este o adevărată bombă cu ceas! Și-a schimbat look-ul, iar fanii săi au reacționat imediat. Nevasta lui Gabi Tamaş este o adevărată bombă cu ceas! Soția lui Gabi Tamaș, unul dintre cei mai apreciați fundași din România, face furori pe social media. Ioana Tamaș arată extraordinar de bine la cei


Nevasta lui Gabi Tamaş, Ioana, este o adevărată bombă cu ceas! Și-a schimbat look-ul, iar fanii săi au reacționat imediat.

Nevasta lui Gabi Tamaş este o adevărată bombă cu ceas!

Soția lui Gabi Tamaș, unul dintre cei mai apreciați fundași din România, face furori pe social media. Ioana Tamaș arată extraordinar de bine la cei 35 de ani pe care îi are. De curând, aceasta a făcut o schimbare de look.

Ioana Tamaş a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care apare cu noua coafură, iar fanii au fost încântați de transformarea spectaculoasă a fotbalistului de la Concordia Chiajna.

„Cuvintele nu îşi au rostul! Eşti magică!”, au fost o parte dintre comentariile la fotografile publicate de Ioana Tamaș.

Sunt căsătoriți de mai bine de 10 ani

Ioana și Gabi Tamaș și-au unit destinele în 2012, însă povestea lor de dragoste a început în urmă cu aproape 20 de ani, mai exact în 2004. Cu toate…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos