728 x 90

Germania, Franţa şi Polonia menţin susţinerea pentru Ucraina „cât va fi necesar”

Germania, Franţa şi Polonia menţin susţinerea pentru Ucraina „cât va fi necesar”

„Germania, Franţa şi Polonia menţin solidaritatea strânsă cu Ucraina. Vom menţine sprijinul cât va fi necesar”, a declarat Olaf Scholz, citat de site-ul Tagesschau.de. „Unitatea este forţa noastră, iar acest lucru a fost subestimat de preşedintele rus, Vladimir Putin, când a decis să lanseze această agresiune”, a precizat Olaf Scholz, cerând Rusiei să oprească invazia


„Germania, Franţa şi Polonia menţin solidaritatea strânsă cu Ucraina. Vom menţine sprijinul cât va fi necesar”, a declarat Olaf Scholz, citat de site-ul Tagesschau.de.

„Unitatea este forţa noastră, iar acest lucru a fost subestimat de preşedintele rus, Vladimir Putin, când a decis să lanseze această agresiune”, a precizat Olaf Scholz, cerând Rusiei să oprească invazia militară.

Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a afirmat, cu ocazia reuniunii de la Paris, că statele NATO trebuie să ofere o perspectivă „clară” Ucrainei. „Ucraina aşteaptă un semnal clar privind perspectiva de a deveni membră NATO”, a declarat Andrzej Duda, exprimând speranţa că Administraţia de la Kiev va primi un mesaj pozitiv la summitul de la Vilnius, Lituania, programat în iulie.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a afirmat recent că Ucraina nu va putea deveni membră NATO cât timp este în curs…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos